Historia

Yrityksen perustaja, Seppo Teini, sai ensimmäisen kosketuksen maarakentamiseen kotiseudullaan Kokemäellä jo vuonna 1957, jolloin hän 13 -vuotiaana pääsi ajamaan Kokemäkeläisen yrittäjän konetta.

Ensimmäiset varsinaiset työkokemuksensa hän sai vaijerikoneilla vuonna 1960. Helsinkiin muutettuaan 1962, hän oli kuljettajana kivenmurskaamo Laineen ja Rakennustoimisto A. Karjalaisen yrityksissä.

Vuonna 1968 lopulla hän osti oman koneen, Nuffield- kuormaajan, joka oli varustettu lumikauhalla. Koneen hinta oli 3 250 mk ja töitä tuntitaksalla tehtäessä tunnilta sai laskutetuksi 6 - 9 mk.

Vähitellen konekalusto lisääntyi ja konevuokrauksen lisäksi hän ryhtyi harjoittamaan myös urakointia. Vuosikymmenen lopulla tuli mukaan liiketoimintaan myös teollinen kiinteistöhuolto.

Vuonna 1976 hän muutti yrityksensä osakeyhtiöksi. Yrityksen toiminta on vuosien myötä laajentunut huomattavasti. Nykyisin Rakennusteinillä on varsin monipuolinen kalusto. Siihen kuuluu muutamia tela-alustaisia kaivinkoneita, pyöräalustainen kaivinkone, kaivurikuormaaja, kaksi pyöräkuormaajaa, tiehöylä, pienkoneita, kuorma-autoja. Työkoneilla on monipuolinen lisälaitevarustus. Tavanomaisten maarakennustöiden lisäksi tehdään pitkäpuomikaivinkoneilla ojien ruoppauksia, vesirakennus-, sekä satamatöitä. Mullan seulonta ja myynti aloitettiin 1980 -luvulla.

Talonrakennustoimintamme alkoi 1990 -luvulla. Rakennamme rivi- ja paritaloja sekä olemme olleet mm. pääurakoitsijana 1300 m2toimistorakennuksessa.